Konferanse som begeistrer!

Hvordan kan vi skape skoler, arbeidsplasser og et samfunnsliv som gjør at alle mennesker gis mulighet til å være på sitt beste? De siste tyve årenene har det vokst fram et nytt fagfelt om hvordan man kan forløse både menneskenes og organisasjoners potensialer. Dette er fagfeltet om styrker – og  Appreciative Inquiry. Den 12. februar vil 300 praktikere, fagfolk, ledere og forskere som jobber med Appreciative Inquiry i Norge samles for å dele sine erfaringer og inspirere hverandre. Vi samles på Union Scene i Drammen-  et fantastisk flott konferanselokale. Sett av dagen. På fredag hadde gruppen som planlegger konferansen befaring i lokalene. Vi ble rett og slett begeistret over stedet!

Sett av dagen. Påmelding skjer på www.viss sine hjemmesider. Flyer om konferansen vil være ferdig i løpet av en ukes tid.

Plangruppa Union Scene